söndag 30 maj 2010

Morsdag!

Väcktes imorse och fick frukost på sängen och en jätte fin bukett med blommor + choklad av mina prinsar! Sedan tog vi en härlig långpromenad i det fina vädret! Mysigt!

Måste berätta om vad vi var med om igår! Eftersom det var Barnens Dag i Mariebergsskogen så bestämde vi och några kompisar att vi skulle dit men om det var otrevligt väder så skulle vi stanna hemma. Hursomhelst så hade vädret lite hormonsvängningar,ena stundeen strålande sol och i andra så var det ösregn. Men vi åkte ändå eftersom det just då var soligt. Vi hann vara där (folktomt) i ett par minuter så började det ÖSREGNA, det var som någon satte på en kran. Och i nästa sekund började det åska och då går strömmen i stort sett hela Karlstad. Vi hade det ändå mysigt inne bland smådjuren i mörkret! :-)

Sedan när vi skulle gå tillbaka, till våra vänner som bor en bit därifrån så började det spöregna igen, och HAGLA! Väl inne var vi alla dygnblöta, alla utom barnen som suttit i vagn som bara vart lite fuktiga. Jisses! Sedan gick det en timme och solen tittade fram igen och det var fint hela kvällen bortsett från att det var lite småkallt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar